„To se dalo čekat. Volali jsme do nemocnice, říkali, že sedí, nekomunikuje. Měla prý třicet kilo,“ řekla serveru pluska.sk Martinina dcera Barbora (16).

Zatímco příznivci, které čtyřiatřicetiletá Martina získala hlavně díky účinkování v reality show Farmář hledá ženu, smutní, její děti prý k tomu nemají žádný důvod. Barbora a její dva bratři Kamil (8) a Vladko (13) svou matku neviděli celé dva roky.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Martinka z Turca tv JOJ

Martina měla problémy s alkoholem a se svým manželem žila v otřesných podmínkách v maringotce u lesa. Sociálka jí proto děti sebrala a umístila je do dětského domova v Ružomberku. „Bude mi chybět, je to moje máma. Ale žádný vztah jsem k ní už neměla. Dlouho jsme se neviděly a poslední dny k nám nebyla nejmilejší,“ řekla Barbora serveru pluska.sk.

„Byly to samé nadávky. Volala nám jen napitá, někdy jsem ani nerozuměla, co mi říká. My jsme jí volali jen na její narozeniny, nevyhledávali jsme ji,“ dodala smutně Barbora.

Martina, které se přezdívalo Kleopatra kvůli jejím výrazným očním linkám, zemřela ve čtvrtek v nemocnici v Ilavě.

„Jsem velmi smutný. Martinka byla veselá, dobrosrdečná žena. Měl jsem ji rád, když jsem viděl, co se s ní děje, chtěl jsem pomoct. Nechtěla. Předminulý týden jsme jí do nemocnice nesli hygienické potřeby. Bohužel už se z toho nedostala. Věřím, že je na lepším místě,“ oznámil smrt hvězdy reality show na sociální síťi její kamarád Eda.

Fotogalerie
18 fotografií