Při pohledu na Silvii Kucherenko se dá jen těžko věřit, že by nepodstoupila žádný chirurgický zákrok. „Prsa jsem si dala zvětšit v jednadvaceti a rty myslím v pětadvaceti, ale už to nevím přesně. Teď jsem se sebou spokojená. Nic bych neměnila, na co?“ svěřila se slovenskému časopisu Šarm.

Za její extrémně široké rty prý může cibule, kterou si je pravidelně potírá a také kyselina hyaluronová. Tu naopak doporučuje všem mladým dívkám, které si chtějí pomoct k lepšímu vzhledu. „Plastické lékaře nenavštěvuju, i mladým děvčatům poradím takové tajemství krásy – dnes letí ve světě neinvazivní vylepšení, pokud se pro něco chcete rozhodnout,“ radí Kucherenko.

Ze všeho nejdůležitější je ale zdravé sebevědomí a správná péče o pleť. „Nepoužívám drahou kosmetiku. Na co? Krém, odličovací pleťová voda, pít hodně vody a dopřát si spánek, to je celé. Když vynecháte tyto čtyři body, žádná drahá kosmetika zázraky neudělá,“ prozradila svůj recept na krásu.

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko Blesk TV

Nakonec všem svým fanynkám, které jí vzhled závidí, doporučila, jak se udržet fit. „Jasně, že jím a jím i hodně sladkého, maso jen zřídka. Ale diety neuznávám. Ze střídmé a normální, opakuji normální, stravy nepřiberete, když se přiměřeně hýbete. Já ani necvičím a měla bych,“ dodala slovenská modelka a přítelkyně zadrženého podnikatele Sergeje Kucherenko.

Video
Video se připravuje ...

Drsná parodie na Kucherenko Blesk TV

Fotogalerie: Tyhle plastické operace se tedy opravdu …
1 fotografie

Fotogalerie
21 fotografií