Král popu se měl údajně zbláznit do dcery svého blízkého přítele Marka Lestera (58). Prý si vypěstoval tak silnou obsesi, že si chtěl děvčátko co nejdříve vzít.

„Michael se do Harriet zamiloval, když jí bylo teprve pět let,“ odhalil Murray v knize s názvem This Is It (pojmenovaná je podle dvou koncertů, které zpěvák těsně před smrtí plánoval). „Pak, když jí bylo 12, tak se na ni zcela zafixoval. Chtěl po mně, abych s ním šel navštívit jejího otce a probrat přípravu svatby,“ uvádí doktor.

Ten si prý tehdy dělal starosti s nízkým věkem dívenky a Michaela upozorňoval, že ve většině světa je na manželství příliš mladá. „Vzpomínám si, že jsem mu řekl, že jsem slyšel o nějakých předem domluvených sňatcích v Trinidadu a Tobagu, hlavně ve spojitosti s hinduismem, ale ani tam to podle mě není dovoleno v tak mladém věku,“ vysvětluje Murray.

Zpěvák zřejmě také počítal s tím, že sňatek nevyjde, a tak měl v zásobě ještě další holčičku, po které toužil. Údajně se mělo jednat o jedenáctiletou dětskou filmovou hvězdu z Velké Británie, jejíž identitu lékař neuvedl. Nyní ale vyšlo najevo, že si Jackson vyhlédl herečku Emmu Watson (26). Ta v té době okouzlila celý svět coby Hermiona ve filmech o Harrym Potterovi a neunikla tak ani pozornosti pěvecké legendy, který měl ve svém domě v L. A. dokonce i Emminu postavu z kartonu.

Ačkoliv za života Michael Jackson vždy pedofilii popíral a nepřiznal se ani u soudu v roce 2005, svému lékaři se měl údajně svěřit poté, co krachlo jeho druhé manželství s Debbie Rowe (57) a vyšlo najevo, že s ní nikdy nespal. Jejich dvě děti, Michael Junior (19) a Paris (18), se narodily jen díky umělému oplodnění a zpěvákova nejmladšího syna Blanketa (14) zase podobným způsobem přivedla na svět náhradní matka.

I přes velmi šokující informace, kterých je jeho kniha plná, však Murray zarputile odmítá nařčení, že by snad jejich zveřejněním Jacksona nějak zradil. Zesnulý přítel a pacient po více než tři roky mu totiž měl dát ještě před smrtí svolení. „Nesmíš to nikomu říct, teprve až sám poznáš, že přišel správný čas,“ řekla kdysi údajně hvězda.

A doktor, který si za podíl na zpěvákově smrti odseděl dva roky, se rozhodl, že správný čas nadešel právě nyní. Sedm let poté, co „vynálezce“ tanečního kroku Moonwalk odešel z tohoto světa, když se 25. června 2009 otrávil sedativy. Skandální kniha má v Americe vyjít již v úterý.

VŠE O MICHAELU JACKSONOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!

 

Fotogalerie
33 fotografií