Teprve devatenáctiletý Jerry s kamarádem sjížděli jezero Kentucky v americkém Tennessee na nafukovacích duších. Oblíbený sport zvaný tubing měl tentokráte ovšem smutnou dohru, jelikož se chlapci v neděli kolem čtvrté hodiny odpoledne srazili a oba dva spadli do vody. Zatímco jeden z mladíků vyplaval, nad Jerrym se hladina zavřela. I přesto, že měl na sobě záchrannou vestu.

Vzápětí tedy bylo po chlapci vyhlášeno mohutné pátrání, do nějž se kromě příbuzných zapojili i mnozí dobrovolníci z celého okresu Humphreys County. Místnímu šerifovi se nakonec pohřešovaného podařilo najít, ovšem bohužel již mrtvého. Dle vyšetřovatelů nehodu nezpůsobil alkohol.

Zdrcující zprávu o nálezu Jerryho potvrdilo i nahrávací studio Black River Entertainment, které často spolupracuje s mladíkovým otcem Craigem Morganem. „S hlubokým smutkem oznamuji skon Jerryho Greera, syna country zpěváka a komika Craiga Morgana a jeho ženy Karen Greer,“ uvedla společnost v prohlášení s tím, že nebožtík v letošním roce maturoval na střední škole Dickson County a na podzim měl nastoupit do fotbalového manšaftu Marshallovy univerzity.

„Po Jerrym tu zůstali rodiče Craig a Karen Greer, sestra Aly Beaird a švagr Ryan Beaird, bratr Kyle Greer se svou snoubenkou Chelsea Rogers a bratr Wyatt Greer,“ stálo v prohlášení. „Rodina je vděčná za příval podpory a vaše modlitby ve chvílích, kdy v soukromí truchlí nad strašlivou ztrátou,“ dodalo nahrávací studio.

Chlapcův otec Craig Morgan odstartoval pěveckou kariéru v roce 2000. Předtím si vydělával tím, že jiným muzikantům vytvářel demo nahrávky. Mezi jeho hity patří například písně Tough (Tvrďák) či Almost Home (Skoro doma). Proslavil se ale také vlastní dobrodružnou show Craig Morgan: All Access Outdoors, v níž se vydával na různé dobrodružné výpravy. Na mnohých z nich ho dosud doprovázel právě syn Jerry.

Fotogalerie
8 fotografií