Vystoupení bylo do O2 areny přesunuto z logistických a produkčních důvodů z původně plánované Eden Arény. "Vstupenky zakoupené na původně oznámený koncert v Eden Aréně je nutné vrátit v místě jejich zakoupení do 30. června," upozornil Novák.

Big Sean pocházející z Kalifornie do dnešního dne vydal tři alba. Patří mezi celosvětově uznávané rappery. Za svojí práci získal řadu nominací a výher v prestižních anketách. Jeho poslední deska Dark Sky Paradise vyšla v roce 2015 a zachycuje jeho spolupráci s umělci jako jsou West, Drake, Ty Dolla Sign, DJ Mustard, Ariana Grande nebo Travi$ Scott. Krátce po vydání se album vyšplhalo na přední příčky žebříčku časopisu Billboard.

Za uměleckým jménem DJ Mustard se skrývá pětadvacetiletý americký producent, skladatel a dýdžej z Los Angeles. Stojí za několika úspěšnými písněmi pro Jessie J, Will.i.ama, Nellyho, Fergie nebo Jamie Foxxe. Své debutové album 10 Summers vydal v roce 2014 a sám si ho i produkoval.

Rihanna v Praze zazpívá potřetí. Zpěvačka, jejíž celé jméno zní Robyn Rihanna Fentyová, poprvé v metropoli vystoupila v roce 2008 v hale na pražském Výstavišti, podruhé v roce 2011 ve vyprodané pražské O2 areně. Na současných koncertech Anti World Tour představuje své nové album Anti, které vyšlo na konci loňského roku.

Rihanna dosud prodala po celém světě 54 milionů alb a 210 milionů digitálních skladeb, což z ní dělá nejprodávanějšího digitálního umělce všech dob. Během sedmi let vydala sedm alb.

Fotogalerie
20 fotografií