Čtvrteční koncert jedné z ikon současné rockové scény byl okamžitě zrušen a Meat Loafa odvezli do nemocnice. Příčina kolapsu zpěváka, jehož skutečné jméno je Michael Lee Aday, ale stále není známa.

Na jeho posledních záběrech je pouze vidět, jak spolu s fanoušky zpívá refrén šlágru I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That) z roku 1993, který ho proslavil po celém světě. Zničehonic je ale slyšet jen hudba, Meat Loaf chvíli stojí, lape po dechu, snaží se ještě zazpívat pár slov do mikrofonu, pak se ale zakymácí, mikrofon mu padá z ruky a on se svalí na zem. To už se k němu ale seběhli jeho spolupracovníci a volali mu sanitku.

Zpěvák zkolaboval jen několik dní poté, co ze zdravotních důvodů zrušil v průběhu týdne už dva koncerty. Co se mu stalo? Zradilo ho srdce? Lékaři pouze oznámili, že se hudebník později probral a nezbývá než doufat, že bude v pořádku. Na scéně už přitom zkolaboval dvakrát, v roce 2003 v Londýně a v roce 2011 v Pittsburghu (tehdy údajně kvůli astmatickému záchvatu).

Fotogalerie
7 fotografií