Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 NEJ průšvihů mága Copperfielda: Přizabitý asistent, obvinění ze znásilnění i vytopený mrakodrap!

/
  • Vytopil mrakodrap a čelil obvinění ze znásilnění! Podívejte se na největší trable slavného mága.
    7. června 2016 ● 18:38

    Tak tohle se slavnému mágovi vůbec nepovedlo! Na triku má žalobu z ublížení na zdraví, kterou vůči němu vznesl kuchař Gavin Cox (55), kterého měl známý iluzionista David Copperfield (59) nechat zmizet. Jenže kouzlo se proslulému mágovi nepovedlo, takže je dost možné, že bude muset platit. Spor se vleče už tři roky a navíc má »kouzelník« z ostudy kabát, jelikož rozčílený kuchař prozradil, jak jeho kouzlo funguje. Ovšem toto není první průšvih, kterému charismatický mág čelí. Podívejte se na pět největších přehmatů světoznámého kouzelníka, který v minulosti nechal zmizet sochu Svobody, letadlo či Orient Express!

  • 1.

    Obvinění ze znásilnění

    Aféra, která ho mohla stát kariéru! V roce 2007 David Copperfield čelil obvinění ze znásilnění a případ se táhl dva roky! Obvinění proti slavnému iluzionistovi vznesla Lacey Carroll, modelka, kterou měl mág vylákat na svůj soukromý ostrov na Bahamách a tam ji znásilnit. Copperfield obvinění po celou dobu vyšetřování popíral a modelka nakonec obvinění stáhla.

    David Copperfield
    Autor: Foto: D. Kundrát, archiv

  • 2.

    Bývalá tchyně dělala v bordelu!

    David Copperfield dlouho randil se slovenskou kráskou Márií Petličkovou, která mu porodila dvě děti. Petličková se s Copperfieldem seznámila v roce 1999 v Jihoafrické republice. Nejdříve se ovšem vdala za producenta Jana Fulína a syna Dylana porodila ještě v době, kdy byla Fulínovou manželkou. Ovšem otcem byl Copperfield, kvůli němuž producenta opustila, za mágem poté utekla do USA. Matka Petličkové, též Mária, měla v Česku roku 2011 oplétačky se zákonem, a to kvůli kuplířství a zločinnému spolčení. Hrozilo jí až deset let za mřížemi. S Petličkovou bylo obviněno ještě dalších 26 lidí, kteří pracovali v nevěstincích v Rozvadově a Svaté Kateřině na Tachovsku, kde tehdy působila rodina Kirschnerů. „Pracovaly tady prostitutky hlavně z Ukrajiny a zemí bývalého Sovětského svazu. Některé to dělaly dobrovolně, zbylým sebrali pasy a nutili je k prostituci. Zmíněnou částku platil klient barmanům a barmankám. Ti polovinu dali prostitutce a druhou půlku odvedli majitelům podniku,“ řekla tehdy Blesku státní zástupkyně Hana Stehlíková. Za barem měla pracovat i babička Copperfieldových dětí.

    V tomto nevěstinci v Rozvadově pracovala babička Copperfieldových dětí.
    Autor: Zbyněk Schnapka

    Slovenská modelka Mária Petličková
    Autor: Profimedia, archiv Blesku

  • 3.

    Vytopil třicet pater!

    David Copperfield vlastní několikapatrový byt na Manhattanu. V nejvyšším patře svého luxusního sídla má i bazén. No a ten mu přivodil pořádné trable v roce 2015. Na první pohled se zdálo, že je to další trik proslulého mága, ale ten se právě nacházel v Las Vegas na své obvyklé show, když z bazénu vytekla voda a vytopila tak třicet pater. Voda, která prosákla z 57. patra, vyřadila z provozu dokonce i dva výtahy.

    Mrakodrap The Galleria v New Yorku. Voda vyplavila 30 pater.
    Autor: Foto: D. Kundrát, archiv

  • 4.

    Rok tajil dceru!

    Kouzelník každým coulem! Slavnému iluzionistovi, který proslul velkolepými televizními show v 90. letech a nechal zmizet i slavnou sochu Svobody, se povedl další pěkný kousek. Rok před okolním světem dokázal tajit svou dceru Sky (5), kterou má s Chloe Gosselin (30). Velké mágovo tajemství se provalilo až tehdy, když ho paparazzi načapali, jak cestuje s dítětem na trasách New York – Bahamy – Las Vegas.

    Chloe Gosselin porodila před více než rokem Davidovi dceru.
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Už jednou zranil asistenta!

    Utekl z Alcatrazu a vznášel se nad Grand Canyonem! Jenže už před osmi lety se Davidu Copperfieldovi nepovedlo jedno z kouzel a zranil při něm svého asistenta. Tehdy si slavný mág připravil kouzlo s větrákem, ale to se mu vůbec nepovedlo a lopatky vrtule asistentovi zlomily a poškodily paži. Copperfield měl přitom větrákem projít a změnit se v kouř. Tento trik kouzelník dělal snad tisíckrát, tehdy ale nejspíš neměl svůj den.

    Legendární mág David Copperfield
    Autor: ČTK

    Fotogalerie
    9 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

honzik88: Co čekala? Že jí ukáže sbírku motýlů! Jenže pták není motýl

(08. 06. 2016 09:21)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy