To, že herec holduje drogám a alkoholu, není ostatně žádným tajemstvím. Je všeobecně známo, že první problémy se zakázanými látkami měl už ve dvanácti letech. Když se v roce 1994 předávkoval jeho kamarád, také herec, River Phoenix, skoncoval Johnny Depp s drogami údajně nadobro.

To mu ale bohužel nevydrželo. Herec se otevřeně přiznal, že drogy v průběhu své herecké kariéry používal k překonání stresu, problémů, změn v životě či třeba aby se zbavil nepříjemných vzpomínek. Několikrát přestal a chvíli byl úplně „čistý“, pak se ale ke starým pomocníkům zase vrátil.

Nyní ho jeho záliba v omamných látkách stála manželství. Amber Heard požádala soud, aby jejímu manželovi zakázal se k ní přiblížit, protože se v průběhu jejich manželství Deppova závislost zhoršila natolik, že se bojí o život. Záchvaty agresivity Deppa, které braní drog jenom umocňuje, herečku prý děsily natolik, že se neustále bála, kdy se její manžel vrátí do jejich společného domu.

Poté co Depp svou manželku napadl minulou sobotu, se herečka rozhodla podat žádost o rozvod. Tento incident ale prý rozhodně nebyl první nebo ojedinělý, násilím měla skončit třeba dubnová oslava jejích 30. narozenin. Před soudem herečka uvedla, že ji manžel soustavně psychicky a fyzicky týral. Údajně má i video, které zachycuje, jak ji herec bije, to se ale zatím na veřejnost nedostalo.

Poslední incident mezi manželi se odehrál den po smrti Deppovy matky. Snažil se snad herec zahnat smutek a bolest ze ztráty milované osoby drogami a alkoholem?

Fotogalerie
9 fotografií