U stánků s občerstvením si 22. května v pražských Letňanech nikdo s prkenicí ani neškrtne! Koncert byl prohlášen za bezhotovostní a platit bude možné jen speciální kartou AC/DC RFID!

A to slibuje pořádnou melu, poněvadž na koncertu se očekává až 60 tisíc diváků! Ti, kdo si koupili vstupenku on-line, sice dostali e-mail s výzvou, aby si v předstihu za nevratný poplatek 25 Kč vyřídili svou kartu a nahráli na ni částku, kterou hodlají v neděli projíst a propít. Fyzicky však své digitální peněženky mají všichni dostat až u výměnných stanic před vstupem do areálu! Nevytvoří se hodinové fronty? Čeho si lokne ten, kdo tu proceduru nechce podstoupit? A jak bude probíhat vrácení nevyčerpaných peněz? Na to jsme se včera u pořadatelů koncertu (TicketPro a Live Nation) dotazovali, do uzávěrky ale žádné odpovědi nedorazily...

Z karet se platí jen občerstvení, na CD a suvenýry potřebujete hotovost! Minimálně musíte nabít 300 korun, maximálně 1000, takže si dopředu rozvrhněte útratu.

Nabíjet se má přes internet (včera se nám to v redakci ani na 15 pokusů nepodařilo!) nebo i během akce.

Užitečný může být souhlas k tzv. autodobíjení (když zůstatek na kartě klesne pod 100 Kč, automaticky se navýší o dalších 500 Kč).

Harmonogram koncertu

Otevření areálu: 16:00

Doctor Victor: 17:00 - 17:45

Tylor Bryant & The Shakedown 18:30 - 19:30

AC/DC 20:00 - 22:00

Fotogalerie
5 fotografií