Frontman kapely Black Sabbath poté na několik dní odjel zpytovat svědomí neznámo kam. Zůstal v kontaktu pouze s dětmi. A že šel opravdu do sebe, dokazuje i pugét květin s osobním vzkazem, který byl krátce nato doručen jeho manželce do domu v Beverly Hills.

Nejedná se zdaleka o první nevěru, kterou pár zažívá. V minulosti Sharon dvakrát načapala Ozzyho s jejich chůvami mezitím, co bojovala s rakovinou tlustého střeva, kvůli které musela podstoupit mastektomii.

Michelle se taktéž stáhla do ústraní. Zrušila dokonce několik předem domluvených pracovních schůzek v salonu, kam pravidelně docházejí celebrity jako Jennifer Lopez nebo Alicia Silverstone. Kadeřnice, která má řadu výrazných tetování, je velkou fanynkou skupiny Metallica, s níž zpěvák v minulosti vystupoval. Není tak divu, že si začali doslova notovat.

Za zmínku stojí i fakt, že se Michelle do LA přestěhovala před 18 lety právě kvůli kariéře v hudebním průmyslu. Mezitím se však stala kadeřnicí. A statusy na její sociální síti napovídají, že v tom pěkně lítá. Nedávno např. uveřejnila: „Love is all there is“, tedy volně přeloženo jako „Láska je vším“.

Podle zdroje blízkého rodině měla Sharon podezření delší dobu, ale pádný důkaz se jí do rukou dostal zřejmě až teď. Manžela hlídala kvůli jeho závislosti na drogách a alkoholu, kdy mu neváhala procházet telefon. Pár, který platí za jedno z nejvýbušnějších manželství v showbyznysu, je spolu neuvěřitelných 34 let. Jsou rodiči dcer Aimee (33), Kelly (31) a syna Jacka (30).

Odděleně žili už v roce 2013, když začal zpěvák nezřízeně holdovat drogám a alkoholu. Tehdy dokonce veřejně oznámili rozvod. V roce 1989 po jednom ze svých několikadenních flámů, kde vodka tekla proudem, Ozzy napadl Sharon a málem ji uškrtil. Byl dokonce zatčen za pokus o vraždu, ale k obvinění nedošlo.

Ozzy je aktuálně na rozlučkovém turné s kapelou Black Sabbath. Minulý měsíc začínali v Austrálii a na Novém Zélandu, v květnu pak míří do Evropy. Má tedy spoustu času na rozmyšlenou, jak si manželku, která jej stále odmítá vpustit do rodinného sídla, usmířit.

Fotogalerie
9 fotografií