Zpěvačka známá třeba písní Lady Marmalade z roku 2001, kde se objevila s hvězdami jako Pink nebo Christina Aguilera, zmátla své fanoušky, když zveřejnila své aktuální fotky. Někteří prý ani netušili, že jde o ni a mysleli si, že jde o fotky někoho jiného!

Lil‘ Kim nemá totiž jenom novou barvu vlasů, ve svých jedenačtyřiceti letech má i světlejší a dokonale vypnutou pleť. A to tak moc, že se ihned v amerických kuloárech začalo šuškat, že podstoupila facelift. Kromě vypnutí pleti si obdivovatelé americké zpěvačky všimli také užšího nosu a samozřejmě světlejší pleti.

Miami Heat!!! 🔥🌞😍

Fotka zveřejněná uživatelem Lil' Kim (@lilkimthequeenbee),Dub 24, 2016 v 3:11 PDT

Diva tedy asi prošla podobnou sérií plastických operací jako slavný zpěvák Michael Jackson. Sice od roku 2005 nevydala celé album, ale v pozornosti médií zůstávala neustále. V témže roce totiž byla za křivou výpověď odsouzena k ročnímu vězení, odkud byla po deseti měsících propuštěna na podmínku. Před nástupem do vězení také účinkovala v reality show, která zachycovala její poslední dny na svobodě.

Zúčastnila se také americké verze Star Dance, kde skončila na slušném pátém místě. V roce 2014 se stala maminkou, a tak práce na dalším albu ustoupila rodičovským povinnostem. Lil‘ Kim ale očividně stále pracuje alespoň na svém vzhledu. Je ovšem otázka, jestli z ní nesčetné plastiky nakonec neudělají voskovou figuríny bez kapky života v obličeji!

 

Fotogalerie
6 fotografií