Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Eva Longoria, Beyoncé nebo Heidi Klum po ránu bez make-upu: Poznali byste je?

/
  • Celebrity zveřejnily fotografie bez líčidel.
    29. dubna 2016 ● 05:25

    Máte raději přirozenost, anebo nánosy make-upu? Světové herečky, zpěvačky nebo topmodelky se rozhodly zveřejnit svá ranní selfíčka, kde na obličeji nemají ani trochu líčidel. Poznali byste je?

  • 1.

    Karolina Kurková

    Česká topmodelka Karolina Kurková by se mohla po ránu fotit klidně každý den. S make-upem nebo bez něho vypadá krásně, mladě a svěže. To že se stará o dva synky se na jejím vzhledu vůbec nijak nepodepisuje.

    Karolina Kurková
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Lady Gaga

    Zpěvačku Lady Gagu by bez make-upu poznal málokdo. Její vystoupení se totiž neobejdou bez velmi výrazného maskování. Její tvář je tedy pro většinu lidí stále zahalená menším tajemstvím. I ona ale zveřejnila fotku po ránu a bez namalování. To je opravdová tvář úspěšné zpěvačky.

    Lady Gaga
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Rihanna

    Barbadoská zpěvačka Rihanna za svými kolegyněmi nezůstala pozadu a svým fanouškům také poskytla pohled na svoji tvář bez vrstvy make-upu. Co na ni říkáte? Poznali byste ji?

    Rihanna
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Tyra Banks

    Tato fotografie obletěla svět. Topmodelka Tyra Banks, která byla moderátorkou reality show Amerika hledá topmodelku, šokovala veřejnost. Na fotografii bez jakéhokoliv make-upu by ji totiž nikdo nepoznal. Navíc se objevily reakce, že Banks vypadá spíše jako Glum z Pána prstenů.

    Tyra Banks
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Demi Lovato

    Oblíbená zpěvačka Demi Lovato je velmi talentovanou zpěvačkou a herečkou. A co víc? Bez make-upu vypadá stejně krásně jako s ním. Na své ranní selfie se zvěčnila společně se svým miláčkem – tedy psím mazlíčkem.

    Demi Lovato
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Kim Kardashian

    Další celebritou, která nevypadá jako úplně jiný člověk, když se zbaví nánosu líčidel, je možná překvapivě Kim Kardashian. Její výrazné oči vše zachraňují. I s vypláznutým jazykem jí to sluší.

    Kim Kardashian
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Eva Longoria

    Legendární Eva Longoria alias Gabi ze seriálu Zoufalé manželky, který se stal kultovním, také zveřejnila ranní selfíčko. A do dokonalé Gabi má Eva trochu daleko. 

    Eva Longoria
    Autor: Profimedia.cz

  • 8.

    Gwyneth Paltrow

    Blonďatá herečka Gwyneth Paltrow se nedávno svěřila, že musí hodně cvičit a dodržovat zdravý životní styl, aby vypadala tak skvěle, jak je u ní celý svět zvyklý. Jelikož má světlou kůži, vlasy i řasy a obočí, ranní selfíčko se moc nevyvedlo. Její oči na něm totiž skoro nejdou vidět.

    Gwyneth Paltrow
    Autor: Profimedia.cz

  • 9.

    Beyoncé

    Zpěvačka Beyoncé je sexsymbolem pro miliony mužů po celém světě. Její dokonale ženské křivky dokáží pobláznit ženy i muže. Ranní selfie na tom ale tak slavně není. Je na něm totiž k nepoznání.

    Beyoncé
    Autor: Profimedia.cz

  • 10.

    Paris Hilton

    Psího miláčka má na fotografii také dědička Paris Hilton. I když si o Paris a jejím divokém stylu života může každý myslet cokoliv, na selfíčku jí to zkrátka sekne i bez hory make-upu.

    Paris Hilton
    Autor: Profimedia.cz

  • 11.

    Heidi Klum

    Bývalá světová topmodelka Heidi Klum, která byla manželkou zpěváka Seala, vypadá pořád skvěle. To platí i ráno, když se fotí v posteli, kde se po rozvodu se zpěvákem válí s novým partnerem.

    Heidi Klum
    Autor: Profimedia.cz

  • 12.

    Cindy Crawford

    Bývalá supermodelka a herečka Cindy Crawford před časem zbořila velké tabu. Nechala zveřejnit svoji nevyretušovanou fotografii, kde jde vidět její celulitida a povolené bříško. Tím dodala optimismus dalším stárnoucím ženám. Na ranním selfie ale vypadá krásně a ani k tomu nepotřebuje líčidla.

    Cindy Crawford
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

Mixxa: To jo. Na to, že je to modelka, tak to není až taková sláva

(30. 04. 2016 16:50)

ginna15: Jedině pan Zeman a nikdo jiný v současné době nepřichází v uvahu byt prezidentem tohoto bordelu s názvem ČESKÁ REPUBLIKA,protože jen on dokáže z tohoto bordelu udělat alespom trochu normálně fungující stát i když je jasné,že kapitalistické nenažrané zrůdy a zloději si pujdou za mamonem přes mrtvoly!!!!!!A prokleká Amerika jim pujde na ruku.Zlatý Rusáci!!!!!!!!/

(29. 04. 2016 16:14)

andy83: Tuctovky, až na dvě vyjímky: 1) FUJ TO JSEM SE LEKLA TERA BANKS 2) PARIS HILTON CELKEM POHLEDNÁ

(29. 04. 2016 08:44)

Pink: Hororové ksichty.

(29. 04. 2016 07:37)

ginna15: HNUS I NALÍČENÉ ALE TOHLE JE NĚCO ODPORNÉHO!

(29. 04. 2016 07:12)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy