„Ranko,“ napsala v sobotu ráno ke svému snímku na Instagramu Paltrow. Matka dvou dětí, jedenáctileté Apple a desetiletého Mosese, si přitom nelámala hlavu s tím, že není nalíčená. Zřejmě se chtěla svým fanouškům pochlubit s tím, jak i po ránu vypadá úžasně.

Morning 💕

Fotka zveřejněná uživatelem Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),Dub 23, 2016 v 11:53 PDT

Není se co divit, herečka známá například z filmů Zamilovaný Shakespeare či Iron Man o svůj vzhled ráda pečuje a je mu ochotná i mnohé obětovat. V minulosti koketovala s botoxem, ale necítila se po něm prý moc dobře. Zvolila tedy raději jiný způsob, jak zůstat svěží. Nechává se popíchat žihadly včel.

„Je to tisíce let stará léčba zvaná apiterapie. Lidé ji používají, aby se zbavili zánětů či jizev. Je to vlastně docela neuvěřitelné, když si o tom zjistíte víc,“ prozradila Gwyneth v rozhovoru pro New York Times. „Ale povím vám: Děsně to bolí,“ dodala o kúře, která trvá dva týdny až měsíc.

Do budoucna prý propagátorka přírodní kosmetiky uvažuje dokonce i o kryoterapii, kdy je organismus na krátkou dobu vystaven extrémním chladům (až -130 °C). Paltrow zkrátka neváhá pro krásu i trpět.

Fotogalerie
9 fotografií