Hudebník na ní působí velmi pohuble a černá barva, do které je od hlavy k patě oblečen, moc optimismu nedodává. Vyfotografován byl na cestě do lékárny, která poslední týden jeho života patřila ke každodenní rutině.

Podle nejnovějších informací se zpěvák předávkoval léky proti bolesti, které bral po operaci kyčlí. A právě ty prý oslabovaly jeho imunitu, což způsobovalo příznaky podobné chřipce.

Legendární zpěvák tedy odešel z tohoto světa podobně jako samozvaný král popu Michael Jackson (†50), kterému lékař v roce 2009 podal smrtelnou dávku anestetika Propofol...

Zpěvákova smrt vyvolala ohlasy na celém světě a šokovala fanoušky. Prince byl před týdnem krátce hospitalizován údajně kvůli chřipkovým symptomům, ale v sobotu pořádal ve svém domě večírek a někteří účastníci tvrdili, že vypadal dobře. 

Jakmile byla zveřejněna zpráva o jeho smrti, vydali se do centra Minneapolisu jeho fanoušci a tančili, budovy a dominanty města včetně stadionu místního baseballového týmu byly nasvíceny nachovou barvou. Shromáždění se pořádala i v Los Angeles a Brooklynu. Také u jeho domu se shlukovaly početné davy Princových příznivců. Promluvila k nim i zpěvákova sestra Tyka Nelson (55), která pravděpodobně zdědí veškerý jeho majetek. 

Fotogalerie
34 fotografií