„Chvíle hrdosti pro Ivanu Trump a její rostoucí rodinu – vítej na světě, Theodore. Jsem za vás tak šťastný!“ napsal Ivanin kamarád Jason Binn k jedné z fotografií, které vyfotil v porodnici a sdílel na Instagramu. Několikrát rozvedená podnikatelka a rodačka ze Zlína na ni s pyšným úsměvem drží novorozeného vnuka.

Jason zachytil i šťastnou maminku Ivanku, jak leží na nemocničním lůžku a užívá si klidnou chvilku, zatímco její uzlíček štěstí právě oddechuje v jejím náručí. „Pro úžasnou dceru, manželku a matku – jsi opravdový poklad a jediná svého druhu,“ připsal k druhému snímku.

Kromě něj a babičky Ivany navštívili Theodora Jamese také jeho starší sourozenci Arabella (4) a Joseph (2), které do newyorské porodnice přivedl jejich tatínek Jared Kushner (35) a přinesl své ženě Ivance květiny, dárky a pár nezbytností, které si ve spěchu zapomněla vzít.

Hrdý strýček Donald Trump mladší (38) zase poslal gratulaci přes internet. Zatím má asi plné ruce práce s vlastními potomky, s manželkou Vanessou jich má totiž hned pět. Ostatně právě s nimi trávil Velikonoce republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump, který má teď díky Ivance a Donaldovi dohromady už osm vnoučat.

Fotogalerie
14 fotografií