Úplně celá se odhalila třeba Sharon Stone, která ve svých padesáti sedmi letech vypadá neuvěřitelně skvěle. I ona si ale prý uvědomuje, že stárnutí se nedá zastavit. „Nemohu se snažit, abych vypadala úplně stejně jako v době, kdy jsem dělala Základní instinkt. Být sexy znamená také mít ráda své tělo a užít si legraci s tím druhým,“ řekla herečka, která s věkem svůj sex-appeal rozhodně neztrácí.

K pěkně rozpustilé zábavě se odhodlala i zpěvačka Rihanna na dovolené v Řecku. Své vypracované pozadí nakrucovala při focení u bazénu, aby se pak s dráždivými pózami mohla pochlubit na svém Instagramu.

Když Lionel Messi vyhrál opět cenu Zlatý míč, brazilská vítězka tamní soutěže Miss BumBum (tedy něco jako Miss nejhezčí zadek) na oslavu zapózovala v odpovídajícím úboru: v Messiho dresu, s vlastní trofejí a hlavně – v titěrných tangách, které její mohutné „půlky“ rozhodně nezakrývají.

Internetovou senzací se stala i fitness fanatička Laura Gordonová, která má ve svých 48 letech zadeček tak pevný, jako by jí nebylo víc než dvacet. Není se co divit, že se se svojí vymakanou postavou chlubí na svém Instagramu, kde už má skoro půl milionu fanoušků!

I další modelky, herečky a jiné slavné osobnosti vystavily své pozadí na svých Instagramech a Twitterech. Podívejte se v galerii, jestli to stojí za to!

Fotogalerie
16 fotografií