Herečka Angelina Jolie začala být poněkud podezřívavá. Chůva, kterou s manželem Bradem Pittem najali na hlídání dětí, totiž se sexy hollywoodským hercem navázala velmi přátelský vztah, uvedl zdroj webu Radaronline.com.

„Angie byla šťastná, že vybrala tým vhodných lidí, kteří byli schopní postarat se o jejich děti. Samozřejmě, hodně lidí chce pracovat pro tak slavnou dvojici, jakou je Pitt a Jolie, uchazeče proto také pečlivě vybírali,“ řekl zdroj. „Brad byl vždycky oblíbený u lidí, kteří pro něj pracovali, ale flirtování a až moc velké přátelství, které s hercem navázala jejich chůva, bylo nepřehlédnutelné,“ pokračoval zdroj.

Jolie si nemyslela, že by mezi chůvou a Bradem mělo něco být. Všimla si ale, že pokaždé, když byl herec doma, chůva se koupala v bazénu. „Její paranoia došla do obřích rozměrů, když ho uviděla po sprše v ručníku s džusem, zrovna když byla chůva také v kuchyni, a s obrovským úsměvem na rtech,“ dodal informátor. „To byla pro Angie poslední tečka.“

„Konfrontace mezi chůvou a Angelinou přerostla v obrovský křik. Angie nechtěla nic nechat náhodě. Chůva se sbalila rychleji, než si to dokážete představit,“ uzavřel zdroj z okolí hereckého páru.

Fotogalerie
7 fotografií