Bratr se svou pohádkově bohatou sestru pokoušel kontaktovat v minulosti již mnohokrát. Ale s tím, jak se stav jeho druhé, těžce nemocné sestry zhoršuje, je stále zoufalejší. Naposledy se pokusil zpěvačce poslat vzkaz o stavu jejich sestry veřejně, odpovědi se ale nedočkal.

„Je to bezcitná zlá ježibaba. Radši se stará o své psy, než aby pomohla pečovat o svou sestru,“ řekl Morgan o Carey (51), po tom co se ji už tři roky marně snažil kontaktovat.

„S Alison jsme jí psali nespočet e-mailů, ale nikdy neodpověděla. Dokonce ani když jsem ji informoval, že moje manželka potratila,“ nechápe. „Celý svět se musí točit kolem Mariah a co se děje jiným, ji nezajímá,“ postěžoval si Morgan. 

Jeho druhá sestra má za sebou těžký život. Jeden čas se živila prostitucí, aby rodina měla z čeho žít před tím, než se Mariah proslavila. Na AIDS už jednou málem zemřela, ale jako zázrakem se její stav zase zlepšil. Ovšem stále potřebuje operaci páteře a mozku, kterou si ovšem ona ani její rodina nemůže dovolit. No, vlastně jeden člen rodiny by jí pomoci mohl, Mariah se ale své sestře odvděčit nechce.

Fotogalerie
7 fotografií