Na Barbadosu natáčel spolu s kolegy z Top Gearu Richardem Hammondem a Jamesem Mayem nový pořad a karibské podnebí si náležitě užíval. A nezapomněl se o to podělit ani s fanoušky na Twitteru, kam přidával fotky krásného tropického ostrova.

A nebyl by to Clarkson, aby nepřidal také pár kousavých poznámek na adresu svých moderátorských kolegů. Mezi fotkami krásných pláží se objevil třeba doruda spálený krk Richarda Hammonda nebo James May v rozbitých slunečních brýlích.

Tropické podnebí pětapadesátiletého moderátora dokonce přimělo k tomu, aby odložil své milované džíny, které jinak nosí všude, a oblékl plavky. Na světlo světa tak vystavil to, co normálně skrývá pod volnými košilemi: svůj poměrně „vypracovaný“ pivní pupek.

Mohlo být ale ještě hůř: když vylézal z vody, plavky se mu na vypouklém břiše téměř neudržely, takže mohl členy štábu „oblažit“ pohledem na místa, která by vážně měla zůstat skrytá. Vše ale dobře dopadlo a Clarkson i jeho dva kumpáni mohli pokračovat ve vodních aktivitách.

Kromě plavání v moři, plutí na voru a skoků do vody si Jeremy vyzkoušel i vodní vznášedlo, na kterém překvapivě dobře balancoval. Vypadá to tedy, že se fanoušci známého pořadu nemusí bát, že by už své oblíbence na obrazovce nikdy neviděli. Jen se teď přesunou z televizního vysílání do čerstvé oblasti pořadů natáčených pro internetové giganty.

Fotogalerie
11 fotografií