Fotografům se podařilo na vyhlašování cen Americké filmové akademie zachytit skupinku krásných hereček Cate Blanchett (46), Brie Larson (26) a již zmíněnou Kate Winslet, jak spolu o něčem zaujatě debatují. Blanchett posléze krásce z Titanicu osahávala břicho a dělala u toho dost podivné grimasy. Třetí z hereček pak Winslet pro změnu objala.

Z čeho by se mohly tak radovat, když ani jedna z nich si domů neodnesla zlatou sošku Oscara? Zatímco server TMZ tvrdí, že herečky diskutovaly o materiálu Kateiny róby, na internetu rozhodně vede teorie, že musí být Winslet těhotná.

Pokud by to byla pravda, šlo by v jejím případě už o čtvrtého potomka, ovšem teprve o druhé dítě s manželem Nedem Rocknrollem. Podařilo se snad synovci miliardáře Richarda Bransona přesvědčit svou ženu k tomu, aby s ním zplodila víc než jednu ratolest. Doposud se to žádnému muži před ním nepodařilo.

Dceru Miu Honey (15) si totiž Kate pořídila s prvním manželem Jimem Threapletonem (42), syna Joea Alfieho (12) má pro změnu s druhým mužem Samem Mendesem (50) a se současným partnerem Nedem pak vychovává nejmladšího Beara Blaze (2).

Fotogalerie
14 fotografií