Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Noc zlatých sošek, noc trapasů! Podívejte se na největší faux pas letošních Oscarů

/
  • Noc Oscarů i noc trapasů! Podívejte se na ta největší faux pas letošních filmových cen.
    29. února 2016 ● 21:35

    Noc filmových hvězd, zlatých sošek a trapasů! Los Angeles se opět zahalilo do zlaté barvy a do Hollywoodu se sjela herecká smetánka! Po roce se opět konali Oscaři. No a opět se bylo na co dívat! Nedělní 88. ročník filmových cen se nenesl jen v duchu drahých rób a perfektně nacvičených proslovů, ale i několika faux pas! Podívejte se do galerie na ty největší trapasy slavnostního večera!

  • 1.

    Ticho v sále! Módní návrhářka převzala sošku v džínách

    Slavní Oscaři se vždy nesou v duchu nejdražších rób a smokingů! Ovšem těmto zaběhnutým konvencím se rozhodla vzdorovat Jenny Beavan (58). Ta si odnesla sošku za nejlepší návrhy k filmu Mad Max (Šílený Max) a jaksi zapomněla, do jaké společnosti vlastně jde! Oscara si totiž přišla převzít v džínách a kožené bundě!

    No a svou róbou šokovala hollywoodskou smetánku. Když se přeplněným sálem ozvalo její jméno a Jenny vstala a uličkou směřovala k pódiu, všichni vytřeštili svůj zrak. Obvykle se sálem rozezní bouřlivý potlesk, ale v tu chvíli by bylo slyšet i spadnutí špendlíku.

    Režisér filmu Spotlight Tom McCarthy se zarazil a s rukou před ústy nevěřícně zíral. Avšak největší trapas nastal, když triumfující Jenna procházela kolem režiséra filmu Zmrtvýchvstání Alejandra G. Iñárritu. Ten s opovrhujícím pohledem míjející sabotérku dress codu pozoroval s kříženýma rukama na hrudi!  

    „Nenosím šatičky a podpatky už vůbec ne. Nedělají mi dobře na záda. No a v šatech vypadám směšně,“ vysvětlila návrhářka DailyMailu.

    Návrhářka oceněna za kostýmy k filmu Mad Max přišla v džínách.
    Autor: Reprofoto Youtube, Instagram, Twitter

     

  • 2.

    Oprah přijela na Oscary! Omyl, to byla Whoopi Goldberg!

    Těsně vedle, dámy a pánové! Total Beauty, magazín, který sleduje módu, líčení nebo tipy na hubnutí, na Twitteru zveřejnil fotografii slavné Oprah Winfreyové na Oscarech.

    Na sociální síť napsal: „Neměli jsme ponětí, že Oprah má tetování, ale milujeme ho!“

      Jenže… ta dáma v černých splývavých šatech bez ramínek a s tetováním, které tak magazín chválil, nebyla vůbec Oprah. Populární moderátorka v tu dobu seděla doma s Gayle King a Oscary sledovala leda tak v televizi!

     

    Fenomenální Oprah si magazín spletl s herečkou Whoopi Goldbergovou. Překvapená Oprah se okamžitě vyfotografovala doma na pohovce a fotku uveřejnila na Instagramu, zmatený magazín se omluvil.

    Whoopi Goldberg si spletli s Oprah Winfrey.
    Autor: Reprofoto Youtube, Instagram, Twitter

  • 3.

    Opožděná kráska

    Hodinky si zapomněla nařídit Jennifer Lawrence (25)! Hrdinka úspěšné série Hunger Games se objevila na červeném koberci jako poslední. No, drobná blondýnka, která všechny uhranula černými provokativními šaty od módního domu Dior, neměla kam spěchat. Jennifer už svou sošku doma má. Zlatého Oscara získala za roli Tiffany ve filmu Terapie láskou, kde se objevila po boku Bradlyho Coopera. Sošku získala v pouhých dvaadvaceti letech a stala se tak druhou nejmladší držitelkou v historii!

    Jennifer Lawrence attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 #jenniferlawrence #oscars

    Fotka zveřejněná uživatelem jenniferlawrenceinform (@jenniferlawrenceinform),Úno 29, 2016 v 7:04 PST

     

    Jennifer Lawrence se opozdila! Dorazila mezi posledními.
    Autor: Reprofoto Youtube, Instagram, Twitter

  • 4.

    Prozrazená tajná láska

    Oscara si odnesla i hvězda filmu Dánská dívka! Alicia Vikander (27) si v životopisném dramatu zahrála po boku Eddieho Redmayna. Za svůj výkon sklízí jeden úspěch za druhým, a tak není divu, že si odnesla také zlatou sošku.

    Drobná herečka už rok randí s hercem Michaelem Fassbenderem, který zazářil ve filmu Steve Jobs, jejich milostný románek  se herecký pár snažil držet pod pokličkou. Oscarová noc ale všechno změnila.

    Jakmile se půvabná Alicia dozvěděla, že porazila soupeře a na Oscarech triumfuje ona, vyskočila ze své sedačky a vrhla se nejprve do náruče své mamince a poté svého partnera, kterého láskyplně políbila.

    Když se postavila před mikrofon, na svou lásku jaksi v děkovné řeči zapomněla. Nezapomněla poděkovat filmového štábu a hereckému kolegovi Eddiemu Redmayneovi, kterému řekla: „Děkuji, byl jsi skvělým hereckým partnerem. Pozvedl si mou hru.“

    Ale… o příteli neřekla ani slovo!

    Michael Fassbender a Alicia Vikander
    Autor: Reprofoto Youtube, Instagram, Twitter

     

  • 5.

    Panáček na kuráž!

    Večer ještě nezačal a už se začalo slavit! Naomi Watts (47) prostě neztrácí čas. Na červeném koberci se slavná herečka objevila ve fialovomodrých lesklých šatech bez ramínek a vypadala jako pravá dáma. Na slavnostní ceremoniál ji doprovázel partner herec Liev Schreiber a ten se teda nestačil divit!

    Naomi jsou už partneři od roku 2005, ale jak to vypadá, přítelkyně ho nepřestává překvapovat. Ta si totiž v chumlu hemžících se hvězdiček dala panáčka na kuráž! Liev jen nevěřícně zíral, nebo byl spíš zklamaný, že se s ním životní láska nerozdělila?

    Naomi Watts si dala panáčka.
    Autor: Reprofoto Youtube, Instagram, Twitter

     

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

maara: Iñárritu toci nejaky novy film? Nevim, ze by natocil neco, co se jmenuje Znovuzrozeny. To jsou veci.

(01. 03. 2016 09:07)

slecnadashwoodova: no, hlavne ta nepekna zenska nema 85 rokov a nechapem, preco jej ti snobi nezatlieskali, vlastne chapem, su to snobi ale tak ano, mala sa obliect adekvatne

(29. 02. 2016 21:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy