Zatímco některé osobnosti české a slovenské hudební scény v čele s Mekym Žbirkou (63) Marice drží palce a snaží se jí s comebackem pomoci, Jožo Ráž naopak zpěvačku příliš nešetřil, když prozradil, že jejímu návratu moc nevěří.

Prý v tom není nic osobního, ostatně frontman Elánu se nikdy netajil tím, že práci Gombitové velmi uznává. „Je to nejlepší zpěvačka, jakou jsme kdy měli. A to, co se jí stalo, je hrozně smutné,“ nechal se Ráž slyšet v pořadu Rádia Slovensko Nočná pyramida. Je nad slunce jasné, že narážel na tragickou nehodu, po které v roce 1980 zůstala zpěvačka na invalidním vozíku.

O vzkříšení Maričiny kariéry a jejím účinkování na turné Žbirky se poté Ráž vyslovil takto: „Vidím tam problém. Od doby, co se jí to stalo, jí hodně umělců nabídlo spolupráci, aby se nějakým způsobem zachránila. Ale ona se vždy na všem dohodne a potom od toho odskočí. Je těžké s ní něco seriózně zorganizovat,“ rozpovídal se Jožo. „Co se týká toho návratu, velmi rád bych ho viděl, ale nevěřím mu,“ dodal Ráž.

Gombitová na jeho slova zatím nijak nezareagovala. Těžko říct, zda se jí Rážova nedůvěra dotkla, nebo má prostě jen plné ruce práce s comebackem a nemá čas řešit malichernosti.

Fotogalerie
10 fotografií