Candice se její taktika rozhodně vyplatila, protože na Instagramu má už přes 8 milionů příznivců. Není divu, když se tahle kráska s africkými a porugalskými kořeny nestydí na internet pověsit i lehce odvážnější snímky.

Na zatím nejnovějším fotografii je Swanepoel stylizována do podoby Lady Godivy, která se dle anglosaské legendy projížděla na koni v Evině rouše, zahalena jen svými dlouhými kadeřemi. Candice sice na rozdíl od ní zakryla jemným spodním prádlem svůj klín, ňadra však skutečně zakrývaly jen vlasy.

„Jsem na koni," napsala k fotce modelka, jako by pro ni projížďka na koni bez sedla a oblečení byla běžnou záležitostí. Ovšem dle tagu, kterým snímek opatřila, lze předpokládat, že šlo o natáčení reklamy na produkt značky Old Spice. Ostatně i profesionální kukuč koně přímo do objektivu by tomu napovídal.

-I'm on a horse- 😄🙃😌 #oldspiceswagger

Fotka zveřejněná uživatelem Candice Swanepoel (@angelcandices),Úno 26, 2016 v 11:10 PST

Těžko říct, co na lechtivé snímky říká modelčin snoubenec Hermann Nicolai, se kterým Candice tvoří pár už od roku 2005 a zasnoubeni už jsou zhruba půl roku. Podle další fotky z Instagramu, neříká vůbec nic, a radši svou lásku pevně drží a líbá.

Fotogalerie
9 fotografií