Jsem Bond, James Bond! Tak tuto větu řekl Daniel Craig v posledním filmu o legendárním agentovi 007, který dostal název Specter, naposledy.

Rodák z Anglie už svýma modrýma očima dál lovit Bond girl nebude. Už před časem herec pro magazín London´s Time Out řekl, že si raději zlomí zápěstí, než aby si zahrál agenta znovu, a dodal, že pokud by se do role vrátil, tak jen kvůli penězům. Ještě aby ne, Craig za Specter inkasoval neuvěřitelných 1,45 miliardy korun!

Ovšem, ani tučný honorář pohledného herce nepřiměje se do role Jamese Bonda vrátit. Anglický server DailyMail přišel s tím, že Craig přijal roli v novém seriálu Purity, tudíž na natáčení dalšího akčního filmu nebude mít čas.

Samotný konec úspěšného filmu Specter napovídá, že Craiga už na stříbrném plátně jako agenta 007 neuvidíme. V závěru velkolepé akční show odjíždí se svou krásnou Bond girl Léou Seydoux vstříc společnému osudu.

Teď si však fanoušci známého svůdníka kladou otázku, kdopak by mohl charismatického Daniela Craiga nahradit? Ve hře jsou jména jako Tom Hardy, Damian Lewis či Henry Cavill! Tak kterýpak z vytipovaných hezounů bude mít štěstí, co myslíte?

Fotogalerie
7 fotografií