James Packer před Mariah poklekl na koleno při soukromé večeři v New Yorku a navlékl jí 35karátový prsten, větší než ten, který daroval kdysi dávno herec Richard Burton krásné Elizabeth Taylor.

Mariah se se svým vyvoleným seznámila před dvěma lety během filmové premiéry Hercula v lyžařském centru v Aspenu. Od té doby o svém princi mluví jako o spřízněné duši!

Pokud tedy tyto dvě spřízněné duše, kterým se už v Hollywoodu neřekne jinak než Pariah, spočinou před oltářem, nedojde jen ke spojení dvou zamilovaných lidí, nýbrž i ohromného majetku!

Popová diva totiž patří mezi nejúspěšnější zpěvačky v historii. Její jmění podle serveru DailyMail dosahuje neuvěřitelných 12 miliard korun!

Zpěvačka je známá nejen zlatem v hrdle, ale také četnými hvězdnými manýry! Koupe se zásadně ve speciální minerální vodě, pokud přespává v hotelu, kohoutky v koupelně musí být ze zlata, a když si vyjde na večeři, kolem ní stojí 11 bodyguardů.

Jednou když tato hvězdička dorazila pozdě večer do Londýna, odmítla vystoupit ze svého vozu, dokud před ní nerozprostřeli červený koberec lemovaný bílými svíčkami. Pak teprve se odebrala do svého patnáctipokojového apartmá.

Ani James Packer zrovna nestrádá. Zatímco Mariah pochází z chudých poměrů a jmění získala díky svému hlasu, její milý se narodil do zlaté kolébky. James je dědicem obrovského mediálního impéria, které vybudoval už jeho dědeček sir Frank Packer. Podle magazínu Forbes je James čtvrtým nejbohatším Australanem. Jeho majetek dosahuje 114 miliard korun.

Jak pro Mariah, tak pro Jamese se bude jednat už o třetí manželství.  Ovšem ani jeden z nich ještě neukončil manželství předchozí. Magnát se stále nerozvedl s manželkou Ericou, s níž se rozešel už v roce 2013, a zpěvačka oficiálně neukončila manželství s Nickem Cannonem, s nímž má dvojčata Monroe a Moroccana. O rozvod přitom už pár požádal v prosinci roku 2014. Tak se uvidí, zda jim to tentokrát konečně vyjde.

Fotogalerie
11 fotografií