Oddání filmové práci, lidským právům a dětem jim zanechalo velmi málo času, který mají jeden pro druhého,“ řekl zdroj In Touch Weekly. I přes to se ale Brad snažil vztah slepit dohromady. Angelina mu to však neumožnila.

Cítil, že ho vůbec neposlouchá. Tak to vzdal,“ dodal zdroj. Ani společná dovolená vztah nezachránila. „Na dovolené měli několik hádek, které končily rozchodem,“ tvrdí záhadný člověk, jenž je Brangelině, jak se páru přezdívá, velmi blízký.

Výlet do Vietnamu se pro Brada změnil v noční můru. „Doufal, že dokážou s Angie znovu zažehnout jiskru, ale jediné, co dělali, bylo, že na sebe neustále křičeli,“ pokračoval zdroj v detailním výkladu toho, co se stalo. „Angie dokonce Brada ponížila, když mu řekla, že už ji nepřitahuje, protože vypadá tlustě, otekle a staře,“ doplnil.

„Jednou to bylo dokonce tak špatné, že se Angie rozzuřila a utekla,“ uzavřel. Byť Brangelina tvrzení In Touch Weekly nekomentovala, faktem zůstává, že se manželé v poslední době společně na veřejnosti neobjevují. Do společnosti chodí každý sám.

Herci spolu začali randit v roce 2004, když se seznámili při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith. Angelina tehdy hollywoodského fešáka odloudila od Jennifer Aniston. Svatba však byla až před dvěma lety. Brad a Angelina spolu mají šest dětí, tři vlastní a tři adoptované.

Fotogalerie
16 fotografií