Sian Blake (43) byla pohřešovaná od 13. prosince, kdy ji naposledy viděli její sousedi. Spolu s ní zmizeli i její dva synové Zachary (8) a Amon (4). Policisté našli těla rodiny až dvacet dní po vyhlášení pátrání. Přitom celou dobu ležela na zahradě jejího domu, který už jednou prohledali.

Všichni se teď ptají, proč policii trvalo tak dlouho těla najít? Za vše prý můžou peníze! Kdyby ji hledali přes Vánoce, museli by zaplatit třikrát tolik za přesčasy, vysvětlil britskému deníku The Sun bývalý detektiv Colin Sutton. Museli vynaložit jmění na to, aby zaplatili policistům přesčasy za Silvestra a další svátky. Takže poslední, co policejní oddělení teď potřebovalo, bylo ještě platit za drahé vyšetřování vraždy.

Zřejmě ze stejného důvodu policistům upláchl i přítel herečky a hlavní podezřelý v případu její vraždy Arthur Simpson-Kent. Sousedi ho 14. prosince viděli u domu herečky, kterak odnáší věci v plastikových pytlích. Policie ho zprvu vyslechla a vyloučila ho z okruhu podezřelých. Podezřelý jim tři dny po výslechu pláchl do rodné Ghany a slehla se po něm zem.

Podle exmanželky byl Arthur Simpson-Kent (48) nebezpečný násilník, který se neštítil vztáhnout ruku ani na děti. „Často kouřil crack, a dokonce ho i prodával. Přemýšlím, zda mají drogy souvislost s tím, co udělal v Anglii,“ řekla The Sun exmanželka pohřešovaného přítele herečky Dominique Deblieux. „Naše manželství byla ztráta času. Nevycházeli jsme spolu a byl ke mně násilný. Také bil svou vlastní dceru Isis. O dceru se jinak vůbec nestaral,“ uvedla. Arthur prý také dlužil asi 40 tisíc liber (přes 1,5 milionu korun) a nechal se od exmanželky vydržovat.

Fotogalerie
17 fotografií