Byť ho policie již vyslechla, má po nálezu tří těl pro přítele herečky spoustu dalších otázek. Padá na něj čím dál tím větší podezření, že je do jejího zmizení zapletený. Nasvědčuje tomu i to, že zmizel do africké Ghany a není k nalezení.

Podle všeho nebyl navíc Arthur Simpson-Kent nikdy žádné neviňátko. „Často kouřil crack, a dokonce ho i prodával. Přemýšlím, zda mají drogy souvislost s tím, co udělal v Anglii,“ řekla The Sun exmanželka pohřešovaného přítele herečky Dominique Deblieux.

Naše manželství byla ztráta času. Nevycházeli jsme spolu a byl ke mně násilný. Také bil svou vlastní dceru Isis. O dceru se jinak vůbec nestaral,“ dodala. Všichni se nyní samozřejmě ptají, zda stojí za zmizením přítelkyně, případně její vraždou, která pořád visí nevyřčená ve vzduchu.

Komu jinému by ale tři těla patřila? Policie je nyní veřejností haněna za to, že jí trvalo celých 20 dětí, než nalezla rozkládající se těla. Herečka z populárního seriálu EastEnders zmizela i se syny Zacharym (8) a Amonem (4) již 13. prosince.

Fotogalerie
13 fotografií