Poslední den v roce Adéla Banášová uváděla pořad Chart show, kde slovenské pěvecké hvězdy vzpomínaly na největší diskotékové hity 70., 80. i 90. let. Když přišla řada na Sisu Sklovskou, která komentovala píseň od Ottawan - Hands up slovy:

"Tak toto je diskotékový hit jako hrom. Teď se také vracím, kolik let nazpět, to neřeknu, ale je to už pár let a toto jsou také diskotéky, kde jdou ruce nahoru a řve se to," řekla Sisa.

A tím si pořádně naběhla. Produkce totiž za jejími zády promítla stroj času, který se zastavil až v roce 1832. Zpěvačce tak nepřímo nejspíš chtěli naznačit, že už je z ní stará vykopávka, která na diskotéky chodila před téměř 200 lety.

Nebylo to poprvé, co si Sklovská vyslechla výtky vůči svému věku. A to i přesto, že ve svých padesáti letech, které oslavila teprve nedávno, vypadá skvěle. Na svém vzhledu si nechává dost záležet a možná proto se stává terčem kritiky.

Pustili se do ní také diváci, když porotcovala v soutěži X Factor, kteří ji nazvali vyzobanou slunečnicí. Moderátor Jan Kraus ji naopak urazil poznámkou, že je stará a narušená. Je ale vidět, že vrásky si zpěvačka z takových narážek nedělá.

Fotogalerie
7 fotografií