Bohaté dítě z Instagramu – do této skupiny patří mladá Clarisse Lafleur, jejíž život na této sociální síti můžete sledovat. Kráska se stydí přiznat, že za oblečení utratí více, než jsou roční výdaje za tu samou věc obyčejného člověka. Má totiž velmi štědrého tatínka. „Řekni mi, až budeš potřebovat víc peněz,“ říká jí. Ona se ale nemůže dočkat, až si začne vydělávat peníze sama.

„Já chápu, že nás veřejnost bere negativně, obzvlášť, když nás vidí na fotkách ve vířivce, jak pijeme šampaňské za 600 dolarů,“ uvedla Lafleur v rozhovoru pro australský Daily Mail. „Avšak být bohatá neznamená nerozvážně rozházet peníze a navěšet na sebe nesmyslné oblečení od nejlepších návrhářů s přehnanými šperky najednou – pak nevypadáte ,bohatě‘, ale spíš jako vánoční stromek,“ svěřila se. „Jak hloupě byste vypadali, kdybyste měli na sobě navěšené veškeré své bohatství, ale přitom neuměli rozeznat dobré víno od toho špatného?“

Clarisse Lafleur vyrostla v Nové Kaledonii, kde byl prezidentem její dědeček a její otec se dal na podnikání. Dívka se věnuje studiu obchodu na Bond University na Zlatém pobřeží, kterou dokončí v roce 2018, a pak se bude moci vrhnout na byznys v otcově firmě. „Chci pracovat se svým otcem, až půjde do důchodu, budu v práci pokračovat. Zajímá mě móda a nové trendy. Chtěla bych se o práci v této oblasti dozvědět co nejvíc,“ svěřila se se svými plány Clarisse.

Zná také odvrácenou stranu svého života. „Jsem snadný terč. Jsem mladá bohatá blondýna, lidi mě často nazývají děvkou nebo dalšími podobnými výrazy. Na sociální síti mi dokonce jeden muž napsal, že si přeje, abych onemocněla rakovinou,“ uvedla. Jedna dívka jí také řekla, aby místo nakupování radši přispěla na charitu. „Nemám potřebu se před lidmi obhajovat. Kdyby mě znali, věděli by, že moje rodina pravidelně na charitu přispívá. Jedná se o finanční pomoc rodinám, které si nemůžou dovolit platit poplatky na univerzitách,“ vysvětlila.

Fotogalerie
10 fotografií