Camille Cosby za svým mužem stála více než padesát let. A to dokonce i v době, kdy ho první ženy obvinily ze znásilnění. Jenže jak se přidávaly další a další údajné oběti Cosbyho zvrhlých choutek, Camille už ponížení nevydržela a svého muže prý zavrhla!

Podle amerického deníku New York Post s ním nemá žádné slitování. „Můj muž si nezaslouží vězení, ale zcela zaslouženě si teď prochází peklem, i když si to nepřipouští,“ řekla podle rodinného známého Camille, která prý celou dobu o jeho avantýrkách věděla, ale žádala ho, aby byl diskrétní a neponížil ji.

„Ponížil ji skrz naskrz a věřte mi, že se kvůli tomu nezlobí na ty ženy. Bill ji znemožnil, když se mu milostné pletky vymkly z rukou, a teď sklízí, co zasel,“ řekl zdroj deníku.

Camille se sice na začátku případu postavila za svého manžela, ale vše je prý jinak. „Nechce ho chránit, udělala to proto, že ta obvinění jsou pro ni ponižující,“ dodal zdroj.

Cosbyho ze znásilnění obvinilo více než 50 žen. Jeden z nepromlčených případů se dostane před soud. Delikt, během nějž komik údajně omámil svou oběť drogami a alkoholem a následně ji sexuálně zneužil, se odehrál ve Filadelfii v lednu 2004. Cosby si u soudu vyslechl obvinění a byl propuštěn na kauci ve výši jednoho milionu dolarů (25 milionů korun). Komikovi hrozí v případě prokázání viny trest od pěti do deseti let vězení.

Fotogalerie
13 fotografií