V únoru bude mít ve Spojených státech premiéru dokumentární film s názvem The Hunting Ground, který vypráví několik příběhů znásilnění na amerických univerzitách.

Titulní píseň k filmu s názvem Til It Happens to You (Až se to stane tobě) nazpívala královna popového nebe Lady Gaga.

Tu tvůrkyně mnoha světových hitů zazpívala živě v pátek na události Billboard´s 10th Annual Women in Music v New Yorku. Den před tím, než se svým snoubencem Taylorem Kinneym dorazila do slavného města, dala známá provokatérka interview TalkTimes, v kterém se svěřila, že byla v devatenácti letech znásilněna. Rázem tato dojemná píseň, plná emotivních slov o niterní bolesti, dostala ještě dojemnější rozměr.

„Sedm let jsem se o tom nikomu nesvěřila,“ řekla v rozhovoru zpěvačka a pokračovala: „Nevěděla jsem, co si o tom mám myslet. Nevěděla jsem, zda si to mám vyčítat nebo zda to byla má chyba. Bylo to něco, co mi změnilo život. Změnilo to mne. Změnilo to mé tělo, změnilo to mé myšlenky.“

Vinu zpěvačka přikládala chvíli dokonce sama sobě. „Kvůli stylu oblékání. Jsem provokativní člověk a myslela jsem si, že jsem si to způsobila sama. Že to byla má chyba,“ vyprávěla.

Postupem času se ale se svou bolestí vyrovnala a proměnila ji v sílu a odhodlání. Teď doufá, že se stane inspirací pro dívky, které si prošly stejným peklem.

 

Fotogalerie
11 fotografií