Byteček kruhového půdorysu ve 40. patře budovy Bristol Tower ve čtvrti Brickell v Miami nadchne každého především výhledem ze všech stran na oceán a završením průhlednou kupolí. Nádherné je ostatně i monumentální točité schodiště.

Sám Williams, který si sídlo pořídil v roce 2007 za 12,5 milionu dolarů (přibližně 318,6 milionu korun), svoje bydlení zde před časem popsal těmito slovy: „Je to jako žít v zajímavém akváriu, ale protože sem nikdo nevidí, je to jako akvárium s nádechem limuzíny.“

Apartmán se skládá z pěti ložnic a šesti koupelen. Najdete zde i místnost s vlastním kinem a společenskou místnost s dřevěnými stoly na kulečník a teleskopem, kdybyste se chtěli náhodou pokochat pohledem na noční oblohu plnou hvězd.

K bytu patří navíc asi 500 metrů čtverečních venkovních prostor, a dokonce i střešní bazén. Bývalý obyvatel Williams, který je známý také jako jeden z porotců soutěže The Voice (obdobou je náš Hlas ČeskoSlovenska), dokonce jako bonus v luxusním sídle nechal viset obrazy s motivy ze seriálu Griffinovi.

Fotogalerie
20 fotografií