Zuckerberg se fanouškům v úterý večer pochlubil, že se společně s manželkou Priscillou Chan (30) stali rodiči. „Priscilla a já s radostí vítáme naši dceru Max do tohoto světa! K jejímu narození jsme jí napsali dopis o světě, ve kterém, jak doufáme, vyroste,“ napsal pyšný tatínek Mark.

„Je to svět, kde naše generace může posunout lidský potenciál a podněcovat rovnost – léčením nemocí, přizpůsobováním se, učením, využíváním čisté energie,…,“ dal se do vysvětlování Zuckerberg a pokračoval dál v dlouhém seznamu.

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about...

Zveřejnil(a) Mark Zuckerberg dne 1. prosinec 2015

Poté dokonce přislíbil, že se ženou plánují rozdat 99 % ze svého jmění v hodnotě 45 miliard dolarů. Rozhodně se z nich tím nestanou chuďasové. To jedno procento, které si ponechají pro sebe a svou rodinu, činí totiž pořád přes 11 miliard korun. „Děkujeme všem v téhle komunitě za vaši lásku a podporu během těhotenství. Dali jste nám naději, že společně dokážeme vybudovat tento svět pro Max a pro všechny děti,“ vzkázal nakonec Mark fanouškům.

Ještě daleko víc se novopečení rodiče rozepsali v přiloženém dopise pro Max. Teď z toho sice jejich dcera nemá rozum, ale až vyroste a dlouhý dopis přečte, jistě docení, jak moc ji tatínek s maminkou měli rádi už v době, kdy přišla na svět. Zuckerberg se nyní chystá na dvouměsíční rodičovskou dovolenou. Kdo během té doby povede Facebook, není jasné.

Fotogalerie
6 fotografií