Věřili byste tomu, že už je to pětadvacet let od premiéry filmu Sám doma? Malého roztomilého blonďáčka, který se sám doma o Vánocích rozhodl bránit dům své rodiny na vlastní pěst, si zamilovali lidé po celém světě. Proto se také úspěšný film dočkal několika pokračování a hvězda maličkého herce vystoupala strmě nahoru bleskovou rychlostí.

V současné době se herec věnuje zejména hudbě. Má kapelu The Pizza Underground, kde se snaží hudebně realizovat. Kvůli obrovské popularitě si malý Culkin prošel závislostmi na drogách, na alkoholu, oženil se v osmnácti, pak se zase rozvedl a hlavně do roztomilého hošíčka má už setsakramentsky daleko. Je živým důkazem, co s člověkem udělají drogy a alkohol.

Zato filmoví rodiče malého Kevina za tu dobu uzráli jako víno. Táta John Heard a Catherine O'Hara vypadají po pětadvaceti letech skvěle. Dokonce se i v současnosti věnují herectví.

Ve filmu se také objevil Macaulayův doopravdický bratr Kieran. Ten si zahrál otravného bratránka Fullera. Také jeho hvězda strmě stoupla a mladší Culkin se začal objevovat ve filmech. A to dělá dodnes.

Dva zlodějíčkové a padouši, kteří zpestří malému Kevinovi vánoční svátky, Joe Pesci a Daniel Stern, jsou dnes už pánové v letech. Pescimu, kterému málem shoří hlava díky Kevinově důmyslné pasti, je už 72 let. Stern je o několik let mladší. Tomu je 58. Stále se ale oba dva věnují herectví a o role nemají nouzi.

Fotogalerie
13 fotografií