„Toho, co musí žena snést, je prostě příliš moc,“ napsala slavná matka čtyř dětí, která v srpnu podstoupila hysterektomii (chirurgické odstranění dělohy, pozn. red.), na svůj Facebook. „Týdny jsem proplakala a poslední dvě noci mě dorazily,“ pokračovala.

V srdcervoucím vzkazu napsala, že se předávkovala. „Neexistuje žádný jiný způsob, jak získat respekt. Nejsem doma, jsem v hotelu kdesi v Irsku, pod cizím jménem,“ vyděsila fanoušky a odhalila také důvod, proč chce zemřít. „Kdybych tohle nenapsala, moje děti a rodina by to ani nezjistily. Mohla bych tu ležet týdny mrtvá a oni by to nevěděly. Jsem tak příšerná matka a člověk, takže jsem zůstala sama. Zoufale plačící dlouhé týdny,“ napsala Sinead, která už v minulosti přiznala, že má psychické potíže a trpí bipolární poruchou osobnosti.

Její fanoušci ji okamžitě začali bombardovat zprávami a zřejmě také právě oni zalarmovali policii. Ta zpěvačku naštěstí rychle vypátrala. V hotelovém pokoji byla podel irských médií nalezena živá a fyzicky zdravá. Přesto ale skončila – kvůli svému špatnému psychickému stavu – v péči lékařů.

Fotogalerie
7 fotografií