Sheen se v úterý v televizi přiznal, že už nejméně čtyři roky žije s virem HIV v těle. Začal se tudíž propírat celý jeho život a ejhle – server Variety vyšťoural z řad realitních makléřů, že herec dal k prodeji dvě ze tří svých pompézních sídel v Beverly Hills!

To je na tom vážně tak zle?! „Má finanční situace není dobrá,“ přiznal Sheen. „Byl jsem nahoře, byl jsem dole. Byl jsem bohatej, byl jsem chudej. Tohle je prostě další kapitola života...“

Obyčejný smrtelník si dokáže jen sotva představit, jak lze rozházet takové peníze (vydělal údajně 3,75 miliardy korun!). Jenže Sheen přinejmenším čtyři roky zuřivě platil všem, s nimiž spal (a jsou to prý stovky žen i transsexuálů) za to, aby mlčeli o jeho »problému« s HIV. A protože vyplácel i 750 tisíc za jedinou návštěvu (!) a ještě všechny hostil nejvybranějším alkoholem a kokainem, ocitl se v problémech!

Proto teď hodlá prodat dvě ze svých tří luxusních vil v Beverly Hills a plánuje si ponechat jen rezidenci se 736 m2 obytné plochy, kterou koupil v roce 2006 za více než 180 milionů Kč.

Fotogalerie
7 fotografií