Hollywoodský divočák přiznal, že jen během posledních dvou let se v jeho posteli vystřídalo nejméně 200 žen. Většinou se jednalo o pornohvězdy, kterým platil horentní sumy za orgie, které s nimi prováděl. Dle Charlieho slov o jeho nemoci věděly všechny jeho sexuální partnerky a není možné, že by někoho nakazil, protože provozoval pouze chráněný sex.

Jediné dvě ženy, se kterými ochranu nepoužíval, prý o jeho nemoci rovněž věděly. Dá se tedy předpokládat, že byly rovněž HIV pozitivní?! Když Charlie v televizním přenosu oznámil, že je nemocný, okamžitě se ozvalo deset žen, které tvrdí, že jim nikdy nic neřekl. Šest z nich už podalo trestní oznámení, čtyři oznámily, že ho podají.

Je jasné, že lehké ženštiny a jejich právní zástupci cítí mršinu a jak hyeny jdou s čumákem u země za svou večeří. Herec navíc pohádkově platil nejenom svým milenkám a bodyguardům, ale i právníkům. Takže strach, že by skončil kvůli své nemoci za katrem, mít nemusí. Peníze ho uchrání.

Žaloby ho budou stát miliony

V Kalifornii, kde Charlie Sheen žije, je úmyslné nakažení sexuálně přenosnou chorobou právně postihnutelné, soud by ale musel Sheenovi prokázat jasný záměr. Profesor práv Scott Burris, který se specializuje na zdravotnictví, si není vědom žádného podobného případu z minulosti a nepředpokládá, že by to soudce Sheenovi prokázal, píše magazín People. Žaloby ho ale neminou a herec s nimi podle svých slov počítá. Na mimosoudní vyrovnání ale zatím má peněz dost. A to vědí i hyeny...

Fotogalerie
5 fotografií