Každý rok je to jedna velká show. Ostře sledovaná přehlídka spodního prádla značky Victoria's Secret opět nezklamala a předvedla to nejlepší, co bylo možné. A nešlo jenom o modelky a jejich luxusní tělíčka, ale hlavně o prvotřídní prádlo, mezi kterým zazářila hlavně podprsenka za dva miliony dolarů. Tu na molo vynesla modelka Lily Aldridge.

Letošní přehlídka nebyla pouze o zaběhnutých andílcích, kteří chodí předvádět značku Victoria's Secret pravidelně. Tentokrát se na mole předvedly i nově vycházející modelingové hvězdy, které se společností ještě nemají smlouvu, kaliforská rodačka Gigi Hadid a sestra Kim Kardashian Kendall Jenner.

Ani jedna z modelek neskrývala nadšení z účasti. „To, že jsem moha být součástí přehlídky Victoria's Secret, byl můj sen. Za jeho splnění nemůžu nikdy dost poděkovat,“ rozplývala se na sociální síti Hadid. A Kendall Jenner si zase účast velmi užívala, což je vidět nejenom na fotografiích z mola, ale také ze zákulisí.

Módní přehlídky se také zúčastnila modelka Daniela Peštová, avšak ne na mole, ale jako divák. Na růžovém koberci se předvedla v černých šatech, které odhalovaly její ramena a vypadala v nich skvěle.

Fotogalerie
24 fotografií