Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Hollywoodské vychrtliny: Které známé krásky jsou samá kost a šlacha?

/
  • Slavné vychrtliny: Kdo to přehání s cvičením a hubnutím?
    6. listopadu 2015 ● 17:52

    Jsou krásné, slavné, ale neskutečně vychrtlé! Madonna, Victoria Beckham, Renée Zellweger a další. Ty všechny propadly dietám a cvičení a ze žen krev a mlíko jsou teď spíše chodící kostry. Kdo všechno patří do „šlachovitého sesterstva“?

  • 1.

    Demi Moore (52)

    Americkou herečku Demi Moore  před dvěma lety zcela zničil krach manželství s Ashtonem Kutcherem (52), který ji podváděl. Rozpad desetiletého vztahu pro ni byla taková rána, že se zhroutil, a skončila dokonce v léčebně kvůli závislosti na antidepresivech. Demi se poté na veřejnosti objevovala značně strhaná a pohublá. V poslední době už ale opět vypadá lépe a zdá se, že za nevěrným Kutcherem udělala tlustou čáru.

    Demi Moore vypadala po rozchodu s Ashtonem Kutcherem ztrhaně a pohuble.
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Victoria Beckham (41)

    Victoria byla odjakživa posedlá hubnutím. Došlo to až tak daleko, že při výšce sotva 170 cm se ručička její váhy zastaví na 44 kg a dál se ani nehne. I přes varování odborníků, návrhářka mizí čím dál více před očima. Kdysi štíhlá a zdravě vypadající zpěvačka dietám prý podřídila celý svůj život a nijak výrazně nepřibrala ani při čtyřech těhotenstvích. Jejím cílem je prý odjakživa, aby si udržela velikost číslo 34.

    Victoria Beckham podřídila hubnutí celý svůj život. Je to vůbec zdravé?
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Donatella Versace (60)

    O hlavní návrhářce jednoho z nejslavnějších módních domů se již dlouhou dobu ví, že velmi těžce nese stárnutí. Její modely by chtěl mít každý, její vizáž ale zcela jistě nikdo. Donatella letos oslavila šedesátku, ale už několik let se stářím marně bojuje s pomocí botoxu, který jí tvář spíše znetvořil. Návrhářka navíc neskutečně zhubla a vypadá spíše jako chodící kostra.

    Donatella Versace je chodící kostra. Botox jejímu vzhledu ubližuje ještě více.
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Amal Clooney (37)

    Právnička Amal Clooney je v showbyznysu pojem. Jako jediné se jí podařilo uhnat do chomoutu charismatického starého mládence George Clooneyho (54). Nikoho lepšího si herec snad ani přát nemohl. Média chválí jeho nové manželce zejména její přepychový módní vkus. Zároveň se ale mnozí pozastavují nad jejím vychrtlým vzhledem, který je až nepřirozený.

    Amal Clooney je nepřirozeně vychrtlá. Netrpí anorexií?
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Renée Zellweger (46)

    Americká herečka proslula rolí nešikovné baculky Bridget Jones. Ale s tím je konec! Když se producenti rozhodli natočit další pokračovaní úspěšné komedie, Renée už zřejmě odmítla znovu tloustnout a objeví se se zcela novou vizáží. Na charismatické baculaté tváře a holku krev a mlíko tak můžete zapomenout, Renée je teď samá šlacha...

    Renée Zellweger: Z rozkošné baculky je vychrtlina.
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Madonna (57)

    Americká zpěvačka je cvičením posedlá snad odjakživa. Madonna si naordinovala velmi přísný režim, o který se jí stará osobní trenérka. A zdá se, že jí to vychází, zpěvačka má totiž tělo třicítky. Pokud chcete mít i vy její tělo, pak je třeba disciplína, plánování, diety a každodenní cvičení. Trenérka Madonně určuje, i jak dlouho bude spát.

    Madonna je zdravým životním stylem a cvičením posedlá. Díky tomu má tělo třicítky.
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Pippa Middleton (32)

    Sestra vévodkyně z Cambridge se dostala do povědomí hlavně díky svému věhlasnému zadečku. Pippa ale tvrdě pracuje na tom, aby to tak zůstalo. Díky pravidelnému cvičení se jí vyrýsovala svalnatá postava a vypadá to, že na jejím těle snad není ani gram tuku. Podle některých se kvůli tomu ale i její proslavené pozadí téměř ztrácí před očima.

    Pippa Middleton je také posedlá cvičením. Přijde o svůj věhlasný zadeček?
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy