Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hollywood v kostýmech: Podívejte se, za koho se převlékly celebrity

/
  • Hollywood v kostýmech! Kdopak měl nejlepší masku na halloweenský večer?
    31. října 2015 ● 16:39

    Vyřezané dýně před domy a po ulicích pobíhající duchové, upíři a jiné stvůry. Kdo by nemiloval tajemný večer Halloween? Do duchařského večera se zamilovala i řada hollywoodských hvězd. Ty se každý rok předhánějí v tom, kdo má tu nejoriginálnější masku. A kdopak to letos vyhrál? Ellen DeGeneres nebo Justin Bieber?

  • 1.

    Justin Bieber

    Copak je to za fešáka? Noc plnou strašidelných večírků si nenechal ujít lamač srdcí náctiletých děvčat Justin Bieber. Ten se do halloweenského reje vypravil jako Jackie Moon, filmová postava, kterou ve snímku Poloprofesionál ztvárnil Will Ferrell.

    No to je krasavec! Justin Bieber v nezvyklé podobě.
    Autor: Instagram, Profimedia.cz

  • 2.

    Paris Hilton

    Drsná a sexy! U manželů Cloonyových to v pátek večer žilo. Vypravila se k nim řada zářivých hvězd, mezi nimiž nechyběla ani dědička hotelového impéria Paris Hilton. Ta na halloweenský večírek dorazila jako sexy bojovnice.

    Sexy Paris Hilton
    Autor: Instagram, Profimedia.cz

  • 3.

    Nicki Minaj

    Jako z pohádky! Zatímco většina celebrit slavila Halloween v Los Angeles, Nicki Minaj vyrazila na párty do Las Vegas. Na prominentní večírek dorazila jako sexy princezna.

    Nicki Minaj jako zatraceně sexy princezna
    Autor: Instagram, Profimedia.cz

  • 4.

    Jessica Alba a Cash Warren

    Lepší jak z filmového plátna! K Georgi Cloonymu do Beverly Hills dorazili i manželé Jessica Alba a Cash Warren. I ti se stejně jako Justin Bieber převlékli za slavné filmové postavy. Drobná herečka se nechala inspirovat kultovním filmem Romy a Michele a její manžel se na jednu noc stal Maverickem z filmu Top Gun, kterého hrál Tom Cruise.

    Jessica Alba s manželem
    Autor: profimedia.cz, Instagram

  • 5.

    Elisabetta Canalis

    Do Beverly Hills dorazila i Elisabetta Canalis s manželem Brianem Perrim. Bývalá partnerka George Cloonyho se převlékla za slavného revolucionáře Che Guevaru a její manžel šel za piráta.

    Elisabetta Canalis jako Che Guevera
    Autor: Instagram, Profimedia.cz

  • 6.

    Katie Price

    Jako divoká kočka! Tak se objevila Katie Price v talk show na halloweenský večer. Do kočičího kostýmu oblékla i svou malou dcerku Princess.

    Hmm, to je kočka! Katie Price v sexy kostýmku
    Autor: Instagram, Profimedia.cz

  • 7.

    Ellen DeGeneres

    Já jsem Karla Kardashian, objevila se podivná osůbka v pořadu Ellen DeGeneres! Slavná moderátorka a bavička si pro diváky připravila opravdu speciální show, když se na place objevila v obrovských brýlích, černé paruce a oblečená ve stylu Kim Kardashian a tvrdila, že se jmenuje Karla a je další sestrou slavných Kardashianek!

    Já jsem Karla Kardashian! Ellen DeGeneres si vystřelila z Kardashianek.
    Autor: Instagram, Profimedia.cz

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy