„Je to všechno čerstvé. Velmi si užívají společnost toho druhého,“ poznamenal ke vzkvétající lásce jeden z Murdochových blízkých přátel britskému Mail on Sunday.

Slavná dvojice se seznámila díky Murdochově sestře a neteři v Austrálii a během uplynulých týdnů spolu již stihli prožít romantické chvíle v Kalifornii i v New Yorku, kde zhlédli broadwayský muzikál Hamilton.

Oba zamilovaní se již dokonce se svým štěstím svěřili svým dětem z předchozích vztahů. Příští týden by se pak měl pár poprvé společně objevit na veřejnosti na finále Světového poháru v ragby na londýnském stadionu Twickenham.

Pro miliardáře a mediálního magnáta Murdocha, který vlastní mimo jiné i noviny The Sun a televizní kanál Fox News, se jedná o první vážnější vztah po jeho bolestném třetím rozvodu s podnikatelkou Wendi Deng (46). Rozešel se s ní v roce 2013 poté, co se provalila její nevěra s bývalým britským premiérem Tony Blairem (62). V minulosti byl ženatý ještě dvakrát, poprvé s australskou letuškou Patriciou Booker a podruhé se skotskou novinářkou Annou Torv.

Zatímco Murdoch zvládl veselku hned třikrát, modelka Jerry Hall se vdala pouze jednou – jejím vyvoleným byl frontman legendární skupiny The Rolling Stones Mick Jagger. S ním vydržela od roku 1977 dlouhých dvaadvacet let, a v roce 1990 si ho dokonce vzala na Bali.

Později byl však jejich sňatek prohlášen za neplatný. Jaggerovi leccos tolerovala, ale když se dozvěděla, že její partner zplodil s brazilskou modelkou Lucianou Morad (45) syna Lucase (16), přišel rozchod. Hall posléze hledala partnera spíše mezi mladšími muži, nyní ale udělala výjimku a začala si s Murdochem, který je o 25 let starší.

Fotogalerie
7 fotografií