Nečekné přiznání vyšlo z úst herečky Tori Spelling, která se po celém světě proslavila rolí Donny Martin ze seriálu Beverly Hills 90210. Ač v seriálu odmítala sex se svým dlouholetým přítelem Davidem Silverem v podání Briana Austina Greena (42), za vypnutými kamerami si užívali sexu dostatek.

Já a Brian jsme spolu vyrůstali. Bylo nám šestnáct. Byl pro mě tak trochu vším. Byla to taková teenagerovská láska. Myslím, že jsem byla do Briana vždycky zamilovaná,“ přiznala představitelka Donny v US show Detektor lži celebrit.

Jenže její seriálová láska nebyl jediný kolega, se kterým Tori spala. Na otázku, zda spala i s Brandonem Walshem alias Jasonem Priestleym (46), odpověděla kladně. „Ano, byl to takový letní úlet,“ kápla božskou před nemilosrdnou moderátorkou.

Její srdce ale v době natáčení od samého začátku plálo pro Luka Perryho (48), seriálového Dylana McKaye. „Od úplně první epizody byl Luke v kurzu a mně se hrozně líbil,“ svěřila se. „Políbil mě na moje 18. narozeniny a já z toho byla paf,“ dodala. K větším intimnostem mezi nimi ale nedošlo.

Fotogalerie
10 fotografií