Sharon si je moc dobře vědoma, že i na prahu šedesátky má tělo snů. Taky se o něj pravidelně stará a netají se, že na botox chodí stejně často, jako na kosmetiku. Občas si do ulic vyrazí bez podprsenky, takže její trčící bradavky způsobují dopravní kolaps, nebo na pláži rovnou bez, takže neplavci vyhněte se moři obloukem, protože plavčíci spalují hereččiny vnady pohledem.

Jejím posledním tahem na branku jsou holá záda, která způsobila už několik fatálních pádů! Takže opět bez podprsenky. Vlastní vůbec nějakou? Viděl ji někdo někdy s podprsenkou?

Vypadá to následovně: Proti vám jde Sharon, vy jí koukáte na prsa, protože nemá prádlo, pak se za ní otočíte, vidíte nahá záda, což vás doslova zhypnotizujete, a neštěstí je na světě. Pohled na Sharon je prostě jen na vlastní nebezpečí!

Filmová hvězda vůbec neřeší, že jí je 57, její poslední černobílé akty mluví za vše, prostě se chová jako dvacítka. A jde jí to líp než kdejaké mladici. Madam Stone by měla ženám na celém světě dávat lekce, jak být za každé příležitosti sexy a neřešit, zda mít nebo nemít soudnost. Když na to máte nejenom tělo, ale i koule, tak to ukažte. A kašlete na to, zda je nevhodné točit se k lidem zády. Někteří si to občas zaslouží.

Fotogalerie
6 fotografií