Jolie, která v současnosti vykonává funkci zvláštní velvyslankyně OSN pro uprchlíky, se při své misi v Sýrii setkala s osiřelým chlapečkem. Tomu maminka zahynula při bombardování jejich domova a tatínka zastřelili syrští vojáci.

Empatickou herečku tragický životní příběh sirotka i jeho dvou sourozenců okamžitě dojal. Rozhodla se děti adoptovat a rozšířit tak svou již tak dost početnou rodinu. Její manžel, herec Brad Pitt, byl prý ale proti.

„Angie chtěla adoptovat všechny tři, ale když se vrátila do Spojených států a řekla o tom Bradovi, on nesouhlasil,“ uvedl zdroj blízký manželům americkému webu RadarOnline.

„Ze šesti na devět dětí už bylo prostě moc, Brad byl znepokojený tím, jak by to ovlivnilo jejich ostatní děti. Angie se nehádala, věděla, že by to nefungovalo. Ale dohodli se na kompromisu a adoptují jedno,“ dodal zdroj RadaruOnline.

Osvojení chlapečka momentálně řeší právníci. Angelina s Bradem již dokonce připravují své děti na nového sourozence. Zatím společně vychovávají šest dětí. Tři potomky mají vlastní – dvojčata Knoxe a Vivienne (7) a dceru Shiloh (9), která se ale cítí být spíše chlapcem a preferuje prý jméno John.

Další tři ratolesti, syny Maddoxe (14) z Kambodže, Paxe (11) z Vietnamu a dceru Zaharu (10) z Etiopie, slavný pár adoptoval. Právě o Zaharu by ale naopak manželé mohli přijít. Začala o ni totiž bojovat její biologická matka , která údajně neměla dát k adopci souhlas.

Fotogalerie
13 fotografií