Rodiče Angelina Jolie a Brad Pitt dokonce prý vyhledali pomoc renomovaného experta na transsexualitu, aby s ním dceřin stav konzultovali.

Výsledky schůzky úzkostlivě tají, ale odborníci jim všeobecně dávají šanci, že u Shiloh může jít jenom o přechodnou fázi, kdy děti napodobují starší sourozence, v tomto případě bratry.

„Angelina s Bradem dělají všechno pro to, aby svou dceru uchránili před posměšky okolí a případnou šikanou, který by jí mohla hrozit,“ řekl webu Radar Online zdroj blízký okolí. „Museli si také opatrně promluvit se svými ostatními dětmi, aby se k Shiloh chovali citlivě,“ dodal zdroj.

Odborník prý Angelině a Bradovi poradil, aby výběr toho, co si obleče, nebo s čím si bude hrát, nechali jen a jen na Shiloh. „Jestli si přeje, aby jí říkali Johne, nehledě na to, že je dívka, ať jí všichni říkají Johne,“ nechal se slyšet člověk z okolí slavného páru.

Angelina je k volbě své dcery naprosto otevřená, tím, kdo si dělá starosti, je Brad, který doufá, že by z toho Shiloh ještě mohla „vyrůst“.

V čem je jiná?

  • Odmala nosí krátké vlasy
  • Obléká se jako kluk
  • Trvá na tom, aby jí říkali Johne
  • Hraje fotbal

Fotogalerie
12 fotografií