Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak by vypadaly slavné celebrity, kdyby o sebe nedbaly?

/
  • Jak by vypadaly slavné celebrity, kdyby o sebe nedbaly?
    8. září 2015 ● 19:42

    Připadá vám, že hollywoodské hvězdy, zpěváci a modelky vypadají často až příliš dokonale? Přemítáte o tom, jak by asi vypadal Johnny Depp (52), kdyby se přestal hlídat a šíleně ztloustl? Nebo si přejete vidět Madonnu (57) jako ztrhanou matku a babičku? Nyní máte možnost si svůj sen splnit a trochu se přitom zasmát.

  • 1.

    Pamela Anderson

    Představte si alternativní svět, ve kterém sexbomba Pamela Anderson (48) nikdy nedostala šanci televizní diváky oslnit svými křivkami v seriálu Pobřežní hlídka. Místo toho se Pamela vdala a stala se z ní obyčejná hospodyňka, která má sice možná čas skákat pro pírko přes plot, ale už není kdy zajít si kadeřníkovi nebo hlídat si kalorie.

     

    Pamela Anderson
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Victoria Beckham

    A jak by vypadala útlá zpěvačka z někdejší kapely Spice Girls Victoria Beckham (41), kdyby ji rozpad dívčí skupiny trápil natolik, že by se začala ze zoufalství přejídat? Kdo ví, jestli by s ní pak zůstal její manžel David Beckham (40). I přes nadváhu by se ale Victoria mohla stát úspěšnou módní návrhářkou, jen by asi její modely měly zcela jinou konfekční velikost.

    Victoria Beckham
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Mariah Carey

    Mariah Carey (45) umí sice jako jedna z mála zazpívat až pět oktáv a je jednou z nejprodávanějších zpěvaček světa, ovšem byla by stále tak úspěšná, kdyby ztloustla? Zbožňovali by fanoušci její zářivý úsměv a nadupaný dekolt, pokud by měla o deset či dvacet kilo více?

    Mariah Carey
    Autor: Profimedia

  • 4.

    John Travolta

    Johna Travoltu (61) milují dámy především z dob jeho mládí, kdy tančil a zpíval ve filmech Horečka sobotní noci a Pomáda. I po šedesátce se John snaží vypadat dobře, drží se ve formě a řídnoucí vlasy vehementně maskuje. Jak by vypadal s dvojitou bradou a s pleší?

     

    John Travolta
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Madonna

    Zpěvačka Madonna (57) byla v 80. letech označována za sexuální symbol a ani dnes nevypadá nejhůř. Dopomáhá jí k tomu ale plastické operace, péče kadeřníků a maskérů a na fotografiích také retuš. Pokud by všechno tohle odhodila a místo zpěvu se plně věnovala nějaké obyčejné práci a výchově dětí, možná bychom ji ve ztrhané paní ani nepoznali.

     

    Madonna
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Jennifer Aniston

    Rachel z Přátel alias Jennifer Aniston (46) si už zažila mnoho milostných karambolů, v čele s rozvodem s Bradem Pittem (51). Naštěstí zřejmě nehledá útěchu v jídle, a tak nedopadla tak jako na fotomontáži.

    Jennifer Aniston
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Tara Reid

    Kráska Tara Reid (39) se proslavila zejména rolí ve filmu Prci, Prci, Prcičky. Kvůli problémovému osobnímu životu se z ní ale nestala celosvětová star. Bojovala s alkoholismem, zveřejnila své nahé fotky, a dokonce jí nabídli i roli v pornofilmu za milion dolarů. Co kdyby se ale herectví nikdy nevěnovala a místo toho se protloukala životem jako zkrachovalá striptérka?

    Tara Reid
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Angelina Jolie

    Oscarová herečka, režisérka a zvláštní vyslankyně OSN pro uprchlíky Angelina Jolie (40) má život zřejmě podle svých představ. Autoři montáží celebrit tak z ní udělali lehce podnapilou dívčinu, která tancuje ve svém pokoji a Brada Pitta (51), který je v reálu jejím manželem, má leda tak na obrázku na zdi.

    Angelina Jolie
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Johnny Depp

    Herec Johnny Depp (52) je muž mnoha tváří a dokáže se ve svých rolích hravě proměnit v excentrického piráta Jacka Sparrowa či Klouboučníka v Alence v říši divů. Jak by se ale Johnny popral s rolí, ve které by musel hodně ztloustnout? Milovaly by ho i poté miliony žen z celého světa?

    Johnny Depp
    Autor: Profimedia

  • 10.

    Keira Knightley

    Deppova kolegyně z Pirátů z Karibiku Keira Knightley (30) je šťastně vdaná a letos v květnu dokonce porodila prvního potomka. V alternativním světě je z ní ale zoufalka ve vytahaném fialovém svetru, která má doma místo manžela leda papouška. I tak jí to ale na falešném snímku sluší.

    Keira Knightley
    Autor: Profimedia

  • 11.

    Paris Hilton

    Dědička hotelového impéria Paris Hilton (34) již na sebe zkoušela upozornit mnohými způsoby, trapasy a skandály a vystřídala řadu kariér (zpěvačka, herečka, spisovatelka, návrhářka). Její fotomontáž ji ukazuje jako vznešenou dámu ve středních letech, která by jen těžko vyváděla tak jako skutečná Paris.

    Paris Hilton
    Autor: Profimedia

    Fotogalerie
    24 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

majojo: Slavné celebfrity - no to je mi zase výplod chromyslného pisálka!

(08. 09. 2015 20:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy