Proslýchá se, že Sheenovou postelí prošlo až 5 tisíc žen. Mnozí lidé, kteří měli tu čest s ním "pařit", o něm vyprávějí šílené historky. Herec prý nekončí před osmou ráno a často dokáže svými šílenými nápady leckoho překvapit.

Kvůli svému životnímu stylu přišel oblíbený herec o hlavní roli v seriálu Dva a půl chlapa. Prý byl velmi nedochvilný, nespolehlivý a často neschopný splnit svou práci. Sheen ale dlouho nesmutnil a vytvořil úplně nový seriál, Anger Management, kde hraje terapeuta pro zvládání vzteku s náturou velmi podobnou herci samotnému.

Přesto, že na něj nadřízení nadávají a jeho opilství a úlety jsou pro jejich práci noční můrou, spousta fanoušků Sheena naopak obdivuje. Mnozí lidé by si přáli žít tak jako on, ale jejich zodpovědnost nebo povinnosti jim to nedovolí. Hlavně mezi mladými lidmi se Sheen stal jakousi opilou ikonou, ke které fanoušci vzhlíží.

Jestli je nezvladatelný a nezodpovědnýSheen ten nejlepší vzor pro mladé, je jistě sporné. Na druhou stranu se i navzdory drsnému zacházení se svým tělem a nevybíravým způsobům dokázal dožít padesátky bez toho, aniž by ho někdo zabil nebo si způsobil vážné zdravotní problémy. Takže nezbývá než říct všechno nejlepší, Charlie!

Fotogalerie
6 fotografií