Psal se rok 2008 a Katie Piper měla nakročeno k úspěšné modelingové kariéře. Jenže všechny plány jí překazil její násilnický přítel Daniel Lynch. Poté, co ji zbil a ona ho opustila, vymyslel šílenou pomstu. Přesvědčil svého kamaráda, aby tehdy 24letou dívku polil kyselinou. Katie skončila v kómatu a posléze musela prodělat 40 operací. Oba muži dostali doživotí.

Poslední roky se její život konečně začal vracet do normálu. Katie si našla milého přítele a ten ji před Vánoci požádal o ruku. Pár spolu vychovává roční dceru Belle Elizabeth a klape jim to. Jenže staré rány se opět ozvaly. 

Katie kvůli kyselinovému útoku nemůže znovu otěhotnět. „Mám problém s jícnem. Když něco sním, zasekne se mi to v krku a začnu se dusit, protože jsem polkla trochu té kyseliny, co na mě vylili, a poleptala si hrdlo. Doktor mi předepsal vitamínové nápoje, které nahrazují normální jídlo. Piju je každý den. Ale není v nich dost vitamínů na to, abych otěhotněla,“ přiznala smutnou novinu v rozhovoru s deníkem Daily Mirror.

Modelka ale nezoufá a hodlá dalšího potomka adoptovat. „Opravdu uvažuji o tom, že adoptuji jedno z dětí z charitativního projektu, na kterém pracuji. Je tam mnoho dětí s popáleninami, které jejich rodiče opustili, a já bych se ráda někoho takového ujala, abych udělala něco dobrého,“ vysvětlila...

Fotogalerie
11 fotografií