Braňo Mojsej naštěstí v době výbuchu v bytě nebyl. Jakmile se Nora o explozi dozvěděla, okamžitě šly stranou veškeré její spory s exmanželem. „Je to katastrofa, protože tu jde skutečně o život,“ řekla webu čas.sk podnikatelka.

Sama moc dobře ví, co její bývalý muž nyní prožívá, sama byla terčem útoků už mnohokrát. Jednou jí neznámý hodil do butiku v centru Košic zápalnou lahev. Stejně později žhář zaútočil na dům její sestry Eriky.

Mojsejová je přesvědčená o tom, že všechny útoky spolu souvisí a má je na svědomí jeden člověk. „Ten, kdo to možná udělal, Braňa nenávidí, protože Braňo chce dům v Pereši zachránit pro mě. A ten stejný člověk mi dluží peníze, jsou to desítky tisíc eur!“

Údajným viníkem má být František Kabrheľ, známý jako Versace, se kterým se Nora Mojsejová soudí. „Ohledně výbuchu v Lomnici mě zatím nikdo nekontaktoval, ale budu spolupracovat, když mě osloví,“ uvedla podnikatelka, která se proslavila vlastní show „Šéfka“. V ní radila začínajícím podnikatelům, jak uspět. V Česku je známá spíše z pořadu Čápi s mákem.

S bývalým mužem Braňem, kterým žila devět let, se dokonce účastnili slovenské reality show Mojsejovci, v níž ve svém domě v Košicích ubytovali soutěžící lačnící po výhře v hodnotě 2 milionů korun.

Fotogalerie
9 fotografií